NITRACANIS 24.-25.3.2012

26.03.2012 11:44

Po dlouhých měsících jsme opět vyrazili na výstavu do slovenské Nitry, kde se nám vždy líbí a velmi si to tam užíváme. Vyjma Trummy, která poprvé nastupuje ve třídě ŠAMPIÓNŮ, se s námi vydala na cestu i naše pubertačka Yuppi, která již s námi absolvovala několik výstav v Čechách a také na podzim v Nitře, kde získala ve třídě mladých svého prvního CAJCe. Nemohu opomenout i další členy výpravy ze smečky EDEN SEVERU, kteří nás doprovázeli s Luckou. Byli jimi Bertík, Vašek, Enigma a veterán Lex.

První den výstavy jsme se s Yuppinkou nádherně předvedli (dostali jsme pochvalu i od Lucky) a nakonec Yuppinka byla ohodnocena známkou V3 ve třídě mladých. A tak jsme bohužel i přes toto krásné umístění byli trochu zklamaní, jelikož jsme samozřejmě pomýšleli na vyšší umístění. Radost nám však udělala Trummča, která po svém krásném předvedení a "profi handlingu" Lucky získala svého prvního CACe ve třídě šampiónů se známkou V1. V závěrečných soutěžích se Trummy předvedla v párech s Vaškem, kde bohužel nebyli vybráni do užšího výběru.

Druhý den jsme se s Yuppinkou v konkurenci jedné feny umístili na druhém místě, se známkou VD :-(. Trumča to vzládla o trochu líp, byla ohodnocena známkou V2 a titulem ResCAC. V závěrečných soutěží jsme v neděli udělali pár změn. Za prvé v párech dělal doprovod Trumče Lexík, což bylo asi ku prospěchu a za druhé se změnila i pozice handlera, místo Lucky jsem nastoupil já, což ku prospěchu asi tolik nebylo. I když jsme byli od Lucky všichni pochváleni, bohužel jsme opět nebyli do užšího výběru vybráni.

Závěrem mohu říci, že výstava byla pro nás uspěšná a víkend jsme si náramně užili. Z důvodu velkého vytížení během předvádění jsem bohužel nestíhal fotit naše zástupce v kruhu, tak alespoň přidávám romantické fotky "Naší úplně normální rodinky" (Tummy - maminka, Yuppi - dcera a Adáš - tatínek) z hotelového pokoje.