Mezinárodní výstava Psů České Budějovice (31.3.2012)

01.04.2012 21:36

Již obvykle vyrážíme na výstavu společně s Luckou. Po menších problémech před odjezdem a s půl hodinovým zpožděním vyrážíme směrem České Budějovice. Předpověď počasí nám nedává naději na ideální průběh venkovní výstavy, což se naštěstí nevyplnilo a během výstavy nám nespadla ani kapka, chladno a větrno ale bylo. Při příjezdu na výstavu jsme měli více štěstí než rozumu, když se nám podařilo s autem dostat až do těsné blízkosti našeho kruhu. Yuppinka ve své třídě byla sama, ale obavy aby získala známku výborná, jsem po celou dobu jejího předvádění měl. Ty se ovšem nevyplnily, a Yuppinku pan rozhodčí ohodnotil známkou V1 a titulem CAJC. A tak se utkala v kruhu proti Cairovi Potomok vlkov o nejkrásnějšího mladého jedince, odkuď jsme odcházeli jako vítězové. 

Jako druhá zástupkyně Eden severu se ve třídě veteránu předvedla Elza (Julie z Litavské kotliny), která byla ohodnocena známkou V1.

V závěrečných soutěžích jsme bohužel nebyli již tak úspěšní, nicméně dojem z dobře pořádané a pro nás úspěšné výstavy nás dobrovázel po celou cestu domů.